HYVÄ ALKU järjestettiin 17.–18.2.2016 Jyväskylän Paviljongissa

Lämmin kiitos osallistumisestanne!

Seuraava Hyvä Alku järjestetään huhtikuussa 2018!

Parhaaksi osastoksi oppimateriaali- ja myyntinäyttelyssä äänestettiin Tevella. Yli 20 osastoa sai ääniä. Äänestäjien kesken arvottiin elokuvalippuja, jotka lähetettiin voittajalle.

Hyvä Alku -tapahtuma järjestettiin jo seitsemännen kerran 17.–18.2.2016. Ensimmäinen Hyvä Alku -tapahtuma järjestettiin syyskuussa 2004. Vuonna 2016 osallistujamäärä oli noin 2000 henkilöä päivässä. Tämä joka toinen vuosi järjestettävä kaikille varhaiskasvatuksen ja esi- ja alkuopetusikäisten kanssa työskenteleville tai alaa muuten seuraaville tarkoitettu tapahtuma, on vakiinnuttanut paikkansa alan suurimpien tapahtumien joukossa.

Tapahtuman tavoitteena on tiedottaa varhaisen tuen menetelmistä ja oppimisympäristöistä sekä saattaa uusin tutkimustieto sekä uudet menetelmät lasten kanssa toimivien käyttöön.

OHJELMA
Ohjelman toteuttivat Niilo Mäki Instituutin, Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin, Onervan toimipisteen ja Jyväskylän yliopiston Kasvatustieteiden laitoksen asiantuntijat.

OPPIMATERIAALI- JA MYYNTINÄYTTELY
Tapahtuman yhteyteen järjestettävä oppimateriaali- ja myyntinäyttely on kaikille avoin ja maksuton. Katso lisätietoja näytteilleasettajat kohdasta.

Näyttelyhallissa on mielenkiintoisen ja monipuolisen näyttelyn lisäksi mm.:

Motorinen moniaistiseikkailurata, osasto numero 700
”Seikkailurata tarjoaa mahdollisuuden harjoitella hieno-, karkea- ja havaintomotorisia taitoja moniaistillisessa, virikkeellisessä ympäristössä. Uusia näkökulmia sekä taktiilisia, kinesteettisiä, vestibulaarisia, visuaalisia ja auditiivisia kokemuksia perinteisen motoriikkaradan rinnalle.” Lue lisää täältä.

Hyvän olon osasto, numero 800
Jyväskylän ammattiopiston hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat tekevät
”Hyvän olon osastolla” pienimuotoisia hoitoja. Tule tutustumaan osastollemme!”

Taika-Petteri
Taika-Petteri on TV:stäkin tuttu henkilö, jolta luonnistuu niin vatsastapuhuminen, jonglööraus kuin beatboxauskin.
Tule katsomaan!

 

 

Mukana yhteistyössä:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *